Първоначално публикувано от didod
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеТука във Варна има една заложена (вчера ми казаха за нея) 2.0 Т.С. 97-ма пак със темпомат . В последните годни на производството си имат с доста заложени екстри .Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Заложена била на 1700 а на колко ще я пуснат ще видим ако не си я откупят обратно .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo 164 Покажи съобщениепо темата за разкрачените предници.причината дали не е в горните тампони на амортесиорите.EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето
Comment
-
Може да не е от рейката, а от нерегулирана геометрия 'залитането'.
Мен пък днес май ме снимаха нашите приятели от КАТ. Надявам се поне да съм бил в рамките на 30 км./час превишение...
---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 18:07 ----------
Първоначално публикувано от ivo 164 Покажи съобщениепо темата за разкрачените предници.причината дали не е в горните тампони на амортесиорите.Last edited by didod; d.m.y г., 18:20.
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеЗаложена била на 1700 а на колко ще я пуснат ще видим ако не си я откупят обратно .
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениев коя заложна къща е ?
2. Идея си нямам в коя е . В неделя на срещата един колега ми каза .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Лошо .
Къде това ?
Някъде извънградско ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеДа. Забързах се и аз за работа... То пак добре, че бях намалил заради едни камиони отдалече, че... Тъпо, ама какво да правишAlfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Тоя филм с тампоните и аз го гледам в момента, отпред по носачите смених всияко сега я мъча отзад днес смених 2 , за тия дни ако е топло си оставих другите 2 които са на задните шенкели,че те ми изглегдат по зли, после почвам макверсоните, абе мноо зле кораба.EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето
Comment
-
Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщениеТоя филм с тампоните и аз го гледам в момента, отпред по носачите смених всияко сега я мъча отзад днес смених 2 , за тия дни ако е топло си оставих другите 2 които са на задните шенкели,че те ми изглегдат по зли, после почвам макверсоните, абе мноо зле кораба.
Задните верно са си зли - особенно долнитеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеАбе така като гледам и твойте щети не са малко. Калника е за смяна, конзолата м/у калника и рога е за ремонт, маската над фар със сигурност е за ремонт и най-вероятно и подкалника е счупен.
Кланика сменен , фара ясен - сменен , конзолата м/у калника и рога верно беше мръднала - ремонтирана , маската над фара не е мръднала , подкалника леко счупен там където се е хванат за бронята с един болт .
Халоген ляв все още търсим .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
Comment